Post by roenipanbanddel on Feb 4, 2022 11:30:13 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Marina - cooking games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Marina - cooking games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατά την άπειρη αντοχή ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Marina - cooking games 2022 version ▞▞▞
Φρικτό πάρα πολλές αγορές εφαρμογών
Ωραία εφαρμογή αλλά δεν είναι ευχάριστη. Συνέχισε έτσι
Στο εστιατόριο με μπέργκερ. Πολλοί τρόποι για να ολοκληρώσετε πιο δύσκολα επίπεδα. Μου αρέσει!
Το χειρότερο, η εφαρμογή είναι αργή και φροντίζουν να μην περάσετε το επίπεδο χωρίς να πληρώσετε τα χρήματα.
Υπέροχο παιχνίδι!!!
υπέροχο παιχνίδι. πολύ πλάκα
αυτό το παιχνίδι δούλευε πολύ καλά αυτό ia κόλλησα στο 7ο επίπεδο θα προσπαθήσω να περάσω το επίπεδο επτά αλλά η απόκρισή του παρακαλώ διορθώστε το imegately.................
Cooking Marina - cooking games Abenteuer jxpf
Δεν είμαι λάτρης αυτού του παιχνιδιού. Δεν με αφήνετε να περάσω κανένα άλλο επίπεδο εκτός από τη χρήση του δικτύου. Επειδή δεν μπορώ να μην ενημερώσω τα στοιχεία εκτός και αν κερδίσω το παιχνίδι. Απλώς παίζω επειδή ολοκλήρωσα επιτυχώς τα ινδικά Το Cooking Star και έχω κολλήσει σε επίπεδο πίτσας στην μαγειρική τρέλα. Λατρεύω τα παιχνίδια μαγειρικής αλλά όχι αυτό. Απλώς είμαι παγιδευμένος..
Δεν είναι pol
Μισώ τη μαγειρική μαρίνα τόσο πολύ bug
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ κακό γιατί παίζει μόνο ένα επίπεδο και μετά βγαίνει από το παιχνίδι
Είναι πολύ καλό παιχνίδι
Bad I am payen data
Γιατί δίνεται φαγητό σε αυτόν που περιμένει τον μικρότερο χρόνο αντί για τον μεγαλύτερο, κάτι που με κάνει να χάνω την καρδιά μου. Αντίο, τελείωσα με αυτό το παιχνίδι.
😃😃😃😃
Σούπερ
Είναι διασκεδαστικό όταν έχεις ελεύθερο χρόνο, μου αρέσει να βιώνω πιο σκληρό μοχλό, αλλά μπορώ να δώσω περισσότερο διαμάντι😂😂😂
Πολύ καλό, αλλά κάποια είναι σκληρό επίπεδο που δεν μπορώ να παίξω και να δω
Παίζει μόνο το ένα πρόγραμμα εκμάθησης και, όταν κάνετε κλικ στη συνέχεια, βγαίνει από το παιχνίδι. Αυτή είναι η πιο λεπτομερής περιγραφή του προβλήματος που πρέπει να δοθεί. Έκτοτε έχω διαγράψει το παιχνίδι από το tablet μου, οπότε δεν έχω στιγμιότυπο οθόνης. Ναι, έκανα ενημέρωση στη νέα έκδοση!
Be DICIAMO CHE DIVERTENTE MA IO DO 2 STELLE PERCHE NON SONO SICURA HE PERCHE IO NON HO ANCORA GIOCATO
Δεν μπορώ να συνεχίσω το παιχνίδι μετά από 6 επίπεδα
Το παιχνίδι είναι πολύ δροσερό και ενδιαφέρον, μέχρι που έφτασα στο επίπεδο 12, ο χρόνος που δόθηκε δεν είναι αρκετός, αγόρασα ακόμη χρόνο, αλλά δεν ήταν αρκετός, εκτός από το ότι είναι ένα καλό παιχνίδι
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά μετά βίας μπορεί να κάνει το δεύτερο μέρος του επιπέδου ένα χωρίς να χρησιμοποιήσει όλα τα power up σας και να σας κάνει να πληρώσετε για περισσότερα.
Larong nkakalibang
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο ενδιαφέρον🥰🥰🥰. Είμαι πολύ χαρούμενος που το παίζω🙂🙂🙂.
Μόλις άρχισε να παίζει
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ υπέροχο και εύκολο στο παιχνίδι και φρέσκο μαγείρεμα στο 👌👍👍👍
Οι σανίδες είναι πολύ δύσκολο να νικηθούν.
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι γιατί αυτό το παιχνίδι έχει περισσότερα επίπεδα και σούπερ
Υπέροχο παιχνίδι! Γίνεται πιο έντονο όσο προχωράς. Θα έδινα 5 αστέρια, αν όχι για διαφημίσεις, και πρέπει να αγοράσω καθώς το παιχνίδι γίνεται πιο δύσκολο.
Τέλειος . Μου αρέσει, αλλά μερικά στάδια φαίνονται δύσκολα
Merge Tanks: Idle Tank Merger Thông thường rwtk
Καλή 🍔🍟🍰🍳μαγειρική
Γεια σου rizwana ποια είναι η ευκαιρία σου να μην έχεις άλλη ερώτηση σχετικά με τις προσφορές και τις εκπτώσεις αυτού του ακινήτου για την καθυστέρηση, αλλά ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει σε αυτό είναι ο ιδανικός υποψήφιος για το 8ο από λίγα λεπτά μέχρι το τέλος της ζωής μου και το υπόλοιπο του έτους το αγαπημένο μου δεν έχει αξιολογηθεί κριτικές χρηστών για ξενοδοχείο στο Λονδίνο την Παρασκευή το βράδυ 😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎